Thuis

Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Zhejianghengrui, Ltd (HRESYS) is bezig geweest met de Batterijindustrie en IOT (Internet van Dingen) + de Slimme markt van Energieoplossingen in wereldmarkt. 

 

Zijnd een professionele batterij en systeemoplossingsleverancier met de grote productiecapaciteit batterijen en geavanceerde de technologische ontwikkelingcapaciteit van (BMS) van het Batterijbeheersysteem, kan HRESYS producten en oplossingen verstrekken die zich van lood zure batterijen, lithium Ionenbatterijen, de systemen van de energieopslag en de pakken van de elektrisch voertuigbatterij volgens klant en de markt diverse vraag uitstrekken. Binnen meer dan 20 jaar ontwikkelings, zijn HRESYS als overzee georiënteerd team samen met onze oudergroep snel gegroeid en onze producten en oplossingen zijn reeds wijd over de hele wereld opgesteld in meer dan 50 landen. Wij zijn zeker dat wij een professionele partner in de industrie kunnen zijn door onze internationale marketing ervaring en capaciteit, geavanceerde batterij productiefaciliteiten, BMS en de ontwikkelingscapaciteit van het batterijpak, enz.
 
Rijke Overzee Ervaring en Capaciteit
Dank aan professioneel de verrichtingsteam van HRESYS met meer dan 20 van de globale de industriejaar ervaring wat er ook in marketing, technologische ontwikkeling en de diensten door alle contients, wij heeft develped rijke ervaring in het woring met internationale rekeningen. 
 
Geavanceerde lithium-Ion en VRLA-batterijen die Faciliteiten vervaardigen
HRESYS-de productiefaciliteiten werden voortgebouwd op de benchmark van wereld prima met uiterst hoge productieefficiency en productiecapaciteit, zodat wij de capaciteit om groot volumevereiste hebben samen te komen. 
 
Kerncapaciteit op Batterij en BMS-Ontwerp 
HRESYS heeft zwaar geïnvesteerd in R&D-capaciteit wat voor batterijcellen of systeemoplossingen. Als slimme de oplossingsleverancier van het energiesysteem in de markt, heeft HRESYS sterke capaciteit in het ontwerpen van niet alleen batterijen en cellen, maar ook geavanceerde BMS-technologieën. Wij hebben volledige capaciteit om aangepaste systeemoplossingen volgens vereiste te maken en onze eigen ontworpen Ionen de Batterijpakken van het Telecommunicatielithium met onze eigen ontworpen BMS hebben de veeleisende tests in vele telecommunicatieexploitanten overgegaan. 
 
Sociale Verantwoordelijkheid
Zijnd een respecteerd bedrijf in China, kregen wij altijd hoogst-geconcentreerd onze verantwoordelijkheid een vertrouwd op bedrijf van bewaarders te zijn wat er ook van het systeem voor kwaliteitscontrole of sociale verantwoordelijkheid, wij alle vereiste certificaten met inbegrip van ISO9001/ISO14001/OSHAS18001/CE/UL, en wij proberen het best om ons beter te maken.
 
 
 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf
  • 1995 HRESYS-werd de oudergroep opgezet om in de markt van de beweging veroorzakende machtsbatterij te werken
  • 2012 700.000 sqmvrla batterij productiebasis gezet in verrichting in Jiangsu, China
  • 2018 HRESYS werd mede-opgericht strevend bij het verstrekken van slimme energieoplossingen voor wereldmarkt
  • 2018 totaal 6GWh-Lithium Ionenbatterij Productiebasis in Jiangxi, China

Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd. Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd. Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd. Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd. Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : HRESYS

Aantal werknemers : 4000~5000

Jaarlijkse omzet : 1200000000-1300000000

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd. Certificaten China Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd. Certificaten China Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd. Certificaten China Zhejiang Hengrui Technology Co., Ltd. Certificaten